LOVISE MYRNES STEINRUD

FOTO BLOGG

Lovise Steinrud website blog Lovise Steinrud website blog

GALLERIA KUNSTFESTVAL 2017

ENDELIG ER DET SOMMER OG FESTIVALTID IGJEN. I ÅR ER DET EKSTRA SPESIELT, DA JEG SELV SKAL DELTA SOM UTSTILLER UNDER GALLERIA KUNSTFESTIVAL. JEG SKAL STILLE UT FLERE AV MINE FOTO, NOEN ER TIL SALGS, OG ANDRE ER BARE TIL UTSTILLING. I DEN ANNLEDNING HAR JEG OGSÅ GLEDEN AV Å PUBLISERE MIN FØRSTE HJEMMESIDE OG BLOGG. JEG HAR FÅTT GOD HJELP AV MIN SAMBOER, SOM HAR LAGT NED UTALLIGE MANGE TIMER MED JOBB. SAMMEN HAR VI KLART Å SKAPE EN SIDE SOM PRESENERER BILDENE MINE PÅ EN FLOTT OG VERDIG MÅTE. VI ER SUPERSTOLTE!

SJEKK UT !
WWW.LOVISESTEINRUD.COM

KOM INNOM I SJØGATA 10 DA VELL, OG SE PÅ DEN FLOTTE UTSTILLINGEN!
( DET LILLE GULE HUSET MED STORE VINDU, LIKE VED VIKGÅRDEN I SJØGATA)

VELKOMMEN


Words by Lovise Steinrud